Iloco Oy – Mitä sinä haluat saavuttaa?

Iloco Oy on Sari Ilon vuonna 2009 perustama monipuolisesti johtajuutta ja työyhteisöjä valmentava yritys. Sarilla on parinkymmenen vuoden kokemus valmennus- ja konsultointitehtävistä: johtajuuden kehittämisestä, ryhmien ja työyhteisöjen valmentamisesta sekä johtamisen asiantuntijajohtotehtävistä. Lisäksi hän on perehtynyt johtamisen ja työyhteisöjen toimintaan työterveyden näkökulmasta.

Iloco Oy

Ilocon vahvuus on luotettava ja osaava kumppaniverkosto, jonka avulla pystytään vastaamaan monenlaisiin asiakkaiden tarpeisiin, aina asiakaskohtaisesti. Työtä tehdään rohkeudella, luovuudella ja arjessa. Nämä ovatkin Ilocon arvojen kulmakivet.

Mielekkään työn tekemisen aineksia ja tuottavuutta edistävät valmennukset suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskohtaisesti. Valmennusmenetelmät ovat käytännönläheisiä ja innostavat yhteistyöhön sekä eri näkökulmien näkemiseen. Asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Isommissa hankkeissa käytössäni on luotettavat ja ammattitaitoiset valmentajakumppanit. 

Jätä yhteydenottopyyntö