Ilocon yhteistyökumppanit

Ilocon vahvuus on ammattitaitoinen yrittäjä Sari Ilo. Ilocosta tekee monipuolisen, vahvan ja osaavan sen luotettava kumppanuusverkosto. Iloco tekee yhteistyötä niin Valmennuskumppani Oy:n kuin Mind Avenue Oy:n kanssa. 

Valmennuskumppani / Heini Salmu / Johtamisvalmennukset, organisaation kehittäminen

Heinin kanssa olemme toteuttaneet esimiesvalmennus- ohjelmia sekä valmennuksia liittyen kehityskeskusteluihin ja myynnin johtamiseen. Parityössämme Heinin pitkästä esimieskokemuksesta kumpuava jämäkkyys ja ”strukturoitu luovuus” pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

Koulutukseltaan Heini on kauppatieteilijä ja ammatticoach. Hänen ammatillisessa otteessaan yhdistyvät tasapuolisesti niin liiketoiminnallisuus kuin ihmisen toiminnan ymmärrys.

Mind Avenue / Pirkko Aminoff

Pirkon kanssa olemme tehneet organisaatioissa laajoja kulttuurin ja johtamisen kehittämisen yhteistyöhankkeita. Olemme kehittäneet johtoryhmiä ja esimiestyötä yhdessä, coachanneet tiimejä ja valmentaneet henkilöstöä työyhteisötaidoissa. Pirkko on koulutukseltaan sekä kauppatieteilijä että kasvatustieteen kandi ja ammatticoach, joka painottaa tiimien tehokkaan toiminnan ja luottamukseen pohjautuvan, sujuvan vuorovaikutuksen merkitystä organisaation tuloksellisen työnteon ehtona. Pirkon kanssa valmennamme myös johtoryhmiä toimimaan tiimeinä.

Outi Merilahti | DI | KTM Oulu

Outilla on monipuolinen tausta myynnin, markkinoinnin kuin tutkimuksen ja tuetekehityksen tehtävistä pienissä ja suurissa yrityksissä. Hänellä on monipuolinen näkemys yrityskenttään oltuaan useissa start-up yrityksissä mukana. Tällä hetkellä Outi työskentelee väitöskirjatutkijana Oulun yliopistossa ja Ilocon kehittämiskumppanina.

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ja työtä?

Haen yhteistyökumppania, vastuunkantajaa, lempeää ja rohkeaa tyyppiä, joka on kiinnostunut työtätekevistä ihmisistä, johtajuudesta, organisaatiokulttuureista ja on sopivan nöyrä mutta ei nöyristelevä, uskaltaa ottaa riskiä ja ymmärtää elämän ja erityisesti työelämän erilaisten sävyjen päälle. Pidät itsestäsi huolta ja olet utelias ja ennakkoluuloton. Pulmia ratkot puhumalla ja tekemällä yhteistyötä. Ole yhteydessä, jutellaan mitä voisimme kehitellä yhdessä!

Sari Ilo
sari.ilo@iloco.fi, 050 321 4156

Jätä yhteydenottopyyntö


Jäsenyydet ja verkostot

Iloco – Workplace Big Five
Iloco – Yrittäjänaiset
Iloco – Tilajaavastuu
Iloco – Suomen Yrittäjät
Iloco – Myers Briggs
Iloco – Mindfulness UK
Iloco – IFC
Iloco – EMCC